Η Κλινική μας

Καλώς ορίσατε στο κόσμο του Perfect Smile και του Perfect Smile Athens. Η κλινική μας λειτουργεί από το 1978 με γνώμονα τη συνέπεια και το σεβασμό στον ασθενή.

Επί σειρά ετών φροντίζουμε με επαγγελματισμό για το υγιές, φυσικό και όμορφο χαμόγελό σας.

Το Perfect Smile ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 1978 από την Οδοντίατρο κ. Καραμπογιά Μίνα, πτυχιούχο της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η κλινική προσφέρει επιτυχώς εδώ και πολλά χρόνια, ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα προς όλη την οικογένεια, πάντα με συνέπεια, γνώση, εμπειρία και αφοσίωση στο λειτούργημα.

Τον Οκτώβριο του 2016, επεκτάθηκε και δημιουργήθηκε το Perfect Smile Athens στην καρδιά του Κολωνακίου, τη διεύθυνση του οποίου ανέλαβε η Δρ. Αλεξάνδρα Σπανού Καραμπογιά. Η Δρ. Σπανού είναι οδοντίατρος, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Albert- Ludwig του Freiburg στη Βάδη- Βυρτεμβέργη της Γερμανίας, και έχει αποκτήσει την ειδικότητα της Χειρουργικής Στόματος στην κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου του Freiburg, όπου και  εκπαιδεύτηκε. Είναι επίσης επιστημονική συνεργάτις στην κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και πτυχιούχος του ίδιου Πανεπιστημίου.

Στην κλινική μας, ο οδοντιατρικός ασθενής θα βρεί λύση στα προβλήματά του. Τον λεπτομερή κλινικό και ακτινογραφικό έλεγχο, ακολουθεί η κατάρτιση ενός κατάλληλου σχεδίου θεραπείας προσαρμοσμένου απόλυτα στις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Το Perfect Smile Athens είναι μια υπερσύγχρονη και ολοκληρωμένη οδοντιατρική μονάδα, η οποία διαθέτει υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό. Εδώ, σε ένα ζεστό, φιλόξενο και με ιδιαίτερο design χώρο, η Δρ. Σπανού και οι ικανότατοι εξειδικευμένοι συνεργάτες της, παρέχουν στους οδοντιατρικούς ασθενείς τη λύση που ταιριάζει στο πρόβλημά τους.

Photo Gallery